به گزارش قدس آنلاین، حبیب الله وفایی در جلسه امروز (۱۲مهر) شورای برنامه ریزی استان با اشاره به احتمال سفر رئیس جمهور به استان طی امسال، گفت: اگر چه تاریخ این سفر مشخص نیست، اما باید گزارش کار و پروژه هایی را برای این سفر آماده کنیم.
وفایی گفت: عمده پروژههایی که در این زمینه آماده کرده ایم پروژه هایی است که بتواند در راستای تحقق هدفگذاری های صورت گرفته و رشد اقتصادی استان کمک کند.
این مسئول افزود: این پروژه ها در حوزه های زیرساختی و اقتصادی است که از جمله آنها میتوان به اجرای زیرساخت پایانههای مرزی، بهسازی راه اصلی جوانرود، ثلاث باباجانی و شیخ صله، راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه، آبرسانی به شهر کرمانشاه از سد گاووشان، ایجاد زیرساخت شهرک های صنعتی، ایجاد زیرساخت شهرک های کشاورزی و تکمیل سدهای سفر مقام معظم رهبری اشاره کرد.
وفایی گفت: در سفر رئیس جمهور فرصت و ظرفیت طرح پروژه های متعدد نیست و تلاش ما این است که بتوانیم ۲۳ پروژه کلیدی که محرک رشد و توسعه برای استان است را در این سفر طرح کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به هدفگذاری رشد اقتصادی کشور در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، گفت: دولت رشد اقتصادی ۳.۵ درصدی را برای امسال و رشد هشت درصدی را برای سال آینده هدف گذاری کرده و برای هر یک از استان ها نیز بصورت جداگانه هدفگذاری هایی تعیین شده است.
وی افزود: بر اساس این هدفگذاری، استان کرمانشاه باید در سال جاری به رشد اقتصادی ۱.۷ درصدی و سال آینده رشد اقتصادی ۷.۵ درصدی برسد.
وفایی گفت: علاوه بر اینها هدفگذاری میزان رشد اقتصادی به تفکیک حوزه های کشاورزی، خدمات، صنعت و ... هم اعلام شده است.
این مسئول در خصوص امکان عملی شدن میزان رشد اقتصادی تعیین شده برای استان، گفت: تحقیقات و بررسی های بسیاری در این زمینه صورت گرفته و با توجه به اسناد بالا دستی رسیدن به این میزان رشد امکان پذیر است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اظهار کرد: چنانچه الزامات بودجه ای و غیربودجه ای و منابع اعتباری تامین شود، رسیدن به این میزان رشد امکان پذیر است.
وفایی گفت: اینطور نیست که بخواهیم عدد توهمی برای رشد اقتصادی استان مطرح کنیم و کارهای کارشناسی بسیاری صورت گرفته و در اعلام به دولت هم عنوان کردیم که اگر الزامات و منابع تامین شود، این رشد محقق خواهد شد.
دکتر سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه هم در این جلسه در خصوص لزوم واگذاری سوله استانداری به پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: این سوله متعلق به استانداری است و اگر حق استفاده از آن به پارک واگذار شود، زمینه استقرار هفت واحد کارگاهی واحدهای فناور و دانش بنیان در این سوله فراهم می شود.
در پایان این جلسه با موافقت شورای برنامه ریزی حق استفاده از سوله استانداری به پارک علم و فناوری کرمانشاه واگذار شد.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما